Επιλογή Σελίδας



Ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς ηττήθηκε με 41-43 από τον Κολινδρό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλό του στην αναμέτρηση, τον περιόρισε στους επτά πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 13-7.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τον Κολινδρός να καταφέρνει να μειώσει τη διαφορά και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 20-17 υπέρ του γηπεδούχου.

Με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ κύλησε το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο σημειώθηκαν μόλις δεκαεννέα πόντοι και την ομάδα της νότιας Πιερίας να διατηρεί το προβάδισμά στο τέλος της περιόδου με 29-26.

Και το τέταρτο δεκάλεπτο η νίκη βάδισε σε τεντωμένο σχοινί, με το γηπεδούχο να προηγείται με 41-39 σαράντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ωστόσο ο Κολινδρός με εύστοχο τρίποντο του Πάσχου προσπέρασε με 41-42. Ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς δεν κατάφερε να ευστοχήσει στις επιθέσεις που εκδήλωσε στα δευτερόλεπτα που απέμειναν με τον Κολινδρό αν παίρνει τη νίκη με 41-43, σκορ που διαμορφώθηκε με εύστοχη βολή του Πιπιλίκα.

Διαιτητές: Τοπαλίδης – Γρηγοριάδης.

Δεκάλεπτα: 13-7, 20-17, 29-26, 41-43.

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς (Αγοραστός): Τσιώκας 1, Γουζέλης, Μπουρδούβαλης 2, Αγοραστός Γ., Κατράνας, Καρακικές, Μάτος, Ζαφειρίδης, Φακίτσας 7, Μπακάλης 17 (3), Αγοραστός Ν. 2, Γκέκας 12 (1).

ΑΣ Κολινδρού (Παπαοικονόμου): Πιπιλίκας 11, Οικονόμου 10, Τσικούρας, Ορφανίδης, Μπιζάκης 6, Πάσχος 14 (2), Κομπατσιάρης, Παπαζήσης 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This