Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ των Περογαμβράκη στο 67′ και Μακρή στο 77′, ο Πιερικός κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τον Ατρόμητο Παλαμά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και σε συνδυασμό με την ήττα του Θησέα Αγριάς από τον Ηρακλή Λάρισας με 3-4, αύξησε ξανά τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 9 βαθμούς. Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης χρειάζεται τρεις νίκες στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με τον Πιερικό να έχει την κατοχή της μπάλας, και να απειλεί σε κάποιες περιπτώσεις τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει το γκολ που θα άνοιγε τον… δρόμο προς τη νίκη.

Όσο περνούσε η ώρα, οι συνθήκες γίνονταν πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, όμως οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου κατόρθωσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους, ανοίγοντας το σκορ στο 67′ με τον Περογαμβράκη.

Ήταν το πρώτο γκολ του Κρητικού επιθετικού με τη φανέλα του Πιερικού, με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή και προσωρινή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 77′, ο Δεμηρτζόγλου τροφοδότησε τον Μακρή κι αυτός με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή “σφράγισε” τη νίκη του Πιερικού, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σ. Λεωνίδας με βοηθούς τους Κ. Λεωνίδα και Παπαγεωργόπουλο (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπαντής, Λιάπης (76′ Ζάγκος), Εκίζογλου, Οικονόμου Χρ., Μίχος, Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Τ. (60′ Κόκκινος), Οικονόμου Γ. (74′ Κατσιγάννης Σ.), Βαγγέλακος, Καρβούνης (55′ Γεωργίου).
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Τακίδης, Γιαλαμίδης (22′ λ.τ. Καρτσαμπάς), Χαρτσιάς, Μακρής, Κριεμάντι, Μηλιώτης (52′ Δεμηρτζόγλου), Παπαδόπουλος (65′ Γκούφας), Περογαμβράκης (88′ Ίτσιος), Μπενίσκος.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This