Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ των Αλεξίου στο 31′ και Κυρτέγου στο 42′ η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Σελλάνων, στο Βατάν, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και επέστρεψε στα “τρίποντα” μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά τα σημερινά αποτελέσματα μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς στους έξι βαθμούς (34 έναντι 40) και έμεινε “ζωντανή” όσον αφορά στον στόχο της κατάκτησης της δεύτερης θέσης.
Οι Καριτσιώτες ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στο α’ μέρος, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα. Στο β’ μέρος η ομάδα της Πιερίας διαχειρίστηκε το προβάδισμα, χωρίς να κινδυνέψει ουσιαστικά και έφτασε στην άνετη επικράτηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί κάποιες καλές στιγμές όπως στο 20′ και στο 43′ αλλά ο Ράντος ήταν εκεί για την ομάδα της Πιερίας, κρατώντας το μηδέν.

στρέφοντας ήδη την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, την προσεχή Τετάρτη.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ατομική ενέργεια του Καλφούντζου και πλασέ, ο Ράντος έδιωξε σε κόρνερ.
12′ Ο Κυρτέγος έβγαλε πάσα στον Κυπαρίσση που ήταν απέναντι από τον Σταυράκη, ο παίκτης της ΑΕ Καρίτσας έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
17′ Ο Κυρτέγος έκανε ωραία κίνηση και προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Κυπαρίσση αλλά αυτός άργησε με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.
20′ Ο Μπακρατσάς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήρε πορεία προς το αριστερό “παραθυράκι” του Ράντου αλλά ο τερματοφύλακας των Καριτσιωτών έδιωξε σε κόρνερ.
24′ Σουτ του Παπαγεωργίου, έδιωξε ο Σταυράκης σε κόρνερ.
25′ Σουτ του Κυρτέγου, απέκρουσε με τα πόδια ο Σταυράκης.
30′ Κίτρινη ο Καλφούντζος του ΑΟ Σελλάνων.
31′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Αλεξίου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ενέργεια του Κυπαρίσση, νίκησε τον Σταυράκη και έκανε το 1-0 για την ΑΕ Καρίτσας.
37′ Σουτ του Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Σταυράκης.
42′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Γκίκα έκοψε για τον Κυρτέγο κι αυτός από κοντά με σουτ έκανε το 2-0 για την ΑΕ Καρίτσας.
43′ Σουτ του Κόντου μέσα από την περιοχή, ο Ράντος… απογειώθηκε στο δεξί του παραθυράκι και έδιωξε σε κόρνερ.
69′ Μακρινό σουτ του Καλφούντζου, μπλόκαρε ο Ράντος.
72′ Πλασέ του Μετούσι, η μπάλα πέρασε άουτ.
85′ Σουτ του Μπακρατσά από κοντινή καλή θέση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ από την εστία του Ράντου.
90′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καρίτσας να φτάσει σε τρίτο γκολ όταν ο Δαλαμήτρας βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταυράκη αλλά επέλεξε να σουτάρει αντί να δώσει πιο δίπλα στον Αλεξίου, με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και να μείνει το 2-0.
90’+4′ Εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, η μπάλα ψηλά άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Κώστογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κωτσιόπουλος (33′), Γκίκα (76′) και Παπαγεωργίου (79′) της ΑΕ Καρίτσας και οι Καλφούντζος (30′) και Χάδιαρης (50′) του ΑΟ Σελλάνων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ράντος, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης (66′ Δημητρουλόπουλος), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Οικονόμου, Γκίκα, Τροΐρης (78′ Παπαϊωάννου), Κυπαρίσσης (87′ Δαλαμήτρας), Κυρτέγος (61′ Λαζαρίδης), Αλεξίου.
ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι (80′ Κούππας), Καλφούντζος, Κοντός, Τζέκος, Τζάνης, Τζουμάκης (90’+4′ Τζουμάκης), Χάδιαρης, Τσάγκας (51′ Μπαλτάς), Μπιτέλης, Μπακράτσας (90’+1′ Καστελλάνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This