Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Κατερίνης και τον Βατανιακό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Βατάν στο -7 από την κορυφή. Οι “σιδηροδρομικοί” διατηρήθηκαν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, όμως δεν μπορεί να αισθάνονται σίγουροι καθώς σε ενδεχόμενο υποβιβασμό του Δία Δίου από τη Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, και η 11η θέση του πίνακα οδηγεί στη Β’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Βατάν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε τα αντίπαλα καρέ, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καπετάνου, όμως η υπεροχή της δεν καρποφόρησε με τους Σταύρε και Καπετάνο να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Εθνικός “άγγιξε” το 1-0 στο 35′ όταν ο Κατσαμάγκας έκανε το δυνατό μακρινό σουτ και ο Βασιλειάδης απέκρουσε, στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σταματήσει πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Το 0-1 έγινε στο 43′ με πλασέ του Ποτουρίδη από πλάγια θέση.

Το 1-1 έγινε στο 65′ όταν ο Σιδηρόπουλος από πλάγια θέση έκανε τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να χτυπάει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Βασιλειάδη.

Στο 68′ ο Κραγιόπουλος επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κουρτίδη.

Στο 90′ οι Σταθμιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το “τρίποντο” με τον Τριανταφύλλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Κουκουβίτη και την Μπουλούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Αλσελά, Νικολαίδης, Θωμαΐδης, Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Σιδηροπουλος (70’ Παπαδόπουλος), Κατσαμάγκας (45’ Εμ. Τσικαδέρης (λ.τ. 90’ Τσαλταμπάς), Σκαμαγκάς, Καμπερίδης, Τριανταφύλλου.
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Τσιάμης, Κραγιόπουλος, Γιαπιτζής, Ποτουρίδης, Κατσαρός (60′ Τσιώμης), Μυρτολλάρι (66′ Κατσάρας), Μότσιας (55′ Καμπερίδης), Καπετάνος, Σταύρε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This