Επιλογή Σελίδας

Ασταμάτητος είναι ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που επιβλήθηκε με 1-0 και της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου έφτασε τους 57 βαθμούς και εν συνεχεία είδε τον δεύτερο Βατανιακό να μένει στο 1-1 απέναντι στον Εθνικό Κατερίνης, με τη διαφορά να αυξάνεται στο +7 για τους Κεραμιδιώτες έξι “στροφές” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Οι Πόντιοι έδειξαν για άλλη μια φορά πολύ καλά στοιχεία, όντες προσηλωμένοι στο αμυντικό τους πλάνο (μέχρι σήμερα διέθεταν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 10 γκολ, πλέον 11, όπως και ο σημερινός τους αντίπαλος), όμως υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Εθνικού, παραμένοντας στους 42 βαθμούς και στην 3η θέση του πίνακα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι επιτεύχθηκε στο 56′ όταν ο Κατσιαμήτας σέντραρε από δεξιά και ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δεήγιαννίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έχασε πολλές ευκαιρίες, και είχε και δοκάρι στο α’ μέρος με τον Κυπαρίσση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαργυρίου με βοηθούς τον Σαλτσίδη και την Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Φ. Κόλα, Καρτσαμπάς, Παππάς, Ρ. Κόλα, Κυπαρίσσης (90′ Τσαουσίδης), Π. Γιαζιτζόγλου, Κατσιαμήτας (70′ Σαββίδης), Χατζηδίμπας (90′ Τριανταφύλλου), Σ. Γιαζιτζόγλου (70′ Μητράκας).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Τουλίκας (85′ Σιδηρόπουλος), Λαμπίρης, Δεληγιάννης, Κυλώνης, Ι. Ρίζος, Τσενικλής, Η. Ρίζος (60′ Μαργαρίτης), Ιωσηφίδης, Αδαμόπουλος (76′ Ξυδούς), Κατσιούλης (68′ Καρατζόγλου).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This