Επιλογή Σελίδας



Ο Εργόναθλος Πολυκάστρου ηττήθηκε με 40-48 από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αξιούπολης, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο, αλλά και κακό επιθετικά ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν μόνο από τη γραμμή των βολών και τον Εργόναθλο Πολυκάστρου να προηγείται με 6-4 στην ολοκλήρωσή του.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η επιθετική εικόνα των δύο ομάδων βελτιώθηκε, ωστόσο οι άμυνες δεν επέτρεψαν να αυξηθεί θεαματικά η παραγωγικότητα των δύο ομάδων και ο γηπεδούχος πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 20-14.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αλέξανδρος Αξιούπολης κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, καθώς σημείωσε είκοσι έναν πόντους και δεχόμενος μόλις τρεις έφτασε την υπέρ του διαφορά σε διψήφιο επίπεδο με το σκορ να διαμορφώνεται σε 23-35.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Εργόναθλος Πολυκάστρου προσπάθησε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ροζ φύλλο αγώνα, με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης να διατηρείται μπροστά στο σκορ και να φτάνει στη νίκη με το τελικό 40-48.

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης – Καραμανλής.

Δεκάλεπτα: 6-4, 20-14, 23-35, 40-48.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος): Ζωιτσούδης 2, Δημητριάδης 1, Αρκούδας 12, Γιαμπατζίδης 2, Μπερμπερίδης 15 (1), Κουσιδώνης 3 (1), Γιαννακούλης, Πεχλιβανίδης, Εκμετζόγλου, Δαμακούδης, Τσαπάρας, Πολυχρονίδης 5 (1).

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπεσίρης): Τραπεζανίδης, Καλογεράκης, Γουβιανάκης 5 (1), Σιώπκας, Μιχαλόπουλος, Βακιρλής 13 (2), Παντηρμάς, Καπνόπουλος 2, Καλαβάτης 8, Κλαυδιανός, Χαλκιάς, Κούτουλας 20 (4).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This