Επιλογή Σελίδας



Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 56-48 των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν ο ΑΟΚ Βέροιας πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση κορυφής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, γεγονός που τον καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας για τα play-offs, καθώς για να μην καταφέρει να τερματίσει πρώτος θα πρέπει να κάνει τρεις ήττες στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast οι οποίοι πλήρωσαν το κακό τους τρίτο δεκάλεπτο, καλούνται να κάνουν το απόλυτο νικών μέχρι τέλους, ελπίζοντας πλέον σε ένα θαύμα για να τερματίσουν πρώτοι, με τις δύο ομάδες να είναι τα απόλυτα φαβορί να συναντηθούν ξανά στους τελικούς, με έπαθλο τον τίτλο του πρωταθλητή και το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας ισόπαλες στους είκοσι τέσσερις πόντους.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ο γηπεδούχος περιόρισε τους Ίκαρους Γιαννιτσών Rollolpast στους έντεκα πόντους και σκοράροντας στο αντίστοιχο διάστημα δεκαεννέα πήρε μία διαφορά οκτώ πόντων.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο ο ΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά του κι έφτασε στην τελική επικράτηση με 56-48.

Διαιτητής: Ταρενίδης Κ. – Μελανίδης.

Δεκάλεπτα: 17-14, 24-24, 43-25, 56-48.

ΑΟΚ Βέροιας (Τριχόπουλος): Ουσουλτζόγλου 1, Καραθανάσης 11 (3), Γκίτκος, Ασλανίδης, Αβραμίδης, Ιωαννίδης 8, Κασαμπαλής 6, Τριχόπουλος 19 (3), Χρήστου, Χαραλαμπίδης 11 (1).

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast (Καραμιχάλης): Οξούζης 7 (1), Μυζίου 7, Αθαναηλίδης 4, Σπόντης 6 (1), Ελευθεριάδης 2, Μπογδάνης 7 (1), Πετρίδης 13 (1), Ακριτίδης 2, Ουστάλλι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Pin It on Pinterest

Shares
Share This