Επιλογή Σελίδας

Στη ρεβάνς του Βατάν θα κριθεί ποιος από τους Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και ΑΕ Καρίτσας θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, με το σημερινό τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού να λήγει ισόπαλο 0-0, στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου. Το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν μέτριο με τους Καριτσιώτες μετά τα μισά του α’ μέρους να έχουν τη κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να μπορέσουν όμως να τη μετουσιώσουν σε γκολ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε επιτυχημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ήταν ουσιαστικά ακίνδυνος επιθετικά.

Οι δυο καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι ήταν στο δίλεπτο 31′ – 32′ όταν πρώτα ο Κωτσιόπουλος έπιασε κεφαλιά του πέρασε άουτ και μετά ο Δημητρουλόπουλος σούταρε αλλά ο Λαφατζής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το “φιλμ” του αγώνα
15′ Σουτ του Γκίκα, η μπάλα έφυγε άουτ.
20′ Σουτ του Ν. Κυπαρίσση, μπλόκαρε ο Γαλάνης.
31′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου ο Κωτσιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Σουτ του Δημητρουλόπουλου εν κινήσει, έδιωξε σε κόρνερ ο Λαφατζής, “πετώντας” στο αριστερό παραθυράκι του.
40′ Μετά από γέμισμα του Γκίκα και λάθος έξοδο του Λαφατζή, ο Γ. Κυπαρίσσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
43′ Ο Δημητρίου έκοψε την τελευταία στιγμή κάθετη πάσα προς τον Ν. Κυπαρίσση.
50′ Σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα πέρασε άουτ.
58′ Μακρινό σουτ του Ρ. Κόλα, η μπάλα έφυγε άουτ.
90’+3′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Παπαϊωάννου που μέσα από την περιοχή επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και την Φωτιάδου. 4ος διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου:
Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Τερζής, Παππάς, Λ. Κόλα, Ρ. Κόλα, Ν. Κυπαρίσσης, Κατσιαμήτας (80′ Μητράκας), Σ. Γιαζιτζόγλου (71′ Σαββίδης), Π. Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας (74′ Καρτσαμπάς).

ΑΕ Καρίτσας: Γαλάνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Οικονόμπου, Δημητρουλόπουλος, Γκίκα, Κυπαρίσσης (81′ Παπαϊωάννου), Κυρτέγος, Αλεξίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This