Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τον Θερμαϊκό Κορινού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε ο Πιερικός.

Το κείμενο:

“Για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και συγκεκριμένα για την πρώτη ημιτελική φάση των αγώνων,ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός αγωνίστηκε στο γήπεδο του Θερμαϊκού Κορινού ως τυπικά γηπεδούχος.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ξεκίνησε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Από την αρχή του αγώνα ο Πιερικός είχε την κατοχή της μπάλας και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατόρθωσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει ένα τέρμα στα μέσα του ημιχρόνου στο 20′ με τον Δεμηρτζόγλου έπειτα από ωραίο σπριντ και πάσα του Γκούφα.

Η υπέροχη της ομάδας του Πιερικού μετουσιώθηκε σε ακόμα δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο 46′ με τον Μιτακίδη και στο 53′ με τον Τουλίκα Γιώργο.

Κάπου εκεί όμως με ένα blackout μεσοαμυντικά από το 65′ έως το 78′ το άνετο 3-0 υπέρ της ομάδας μας έγινε 3-3. Ο Καραμανώλας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 67′ έκανε το 3-1 για τον Θερμαϊκό Κορινού, στο 70′ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 3-2 και η ισοφάριση σε 3-3 έγινε στο 78′ με ένα τρομερό σουτ του Κατσούλη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Πιερικός ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ το οποίο θα τον έβαζε σε θέση οδηγού. Αυτό δυστυχώς μέχρι και τον τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν πραγματοποιήθηκε.

Το τελικό αυτό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σύνθεση Πιερικού: Παπατολίκας, Τουλίκας Β., Τουλίκας Γ., Ιβανίδης, Nikic, Παντζιάλας, Δημηνάς (72′ Σαχινίδης), Ίτσιος (61′ Καρτσαμπάς), Δεμηρτζόγλου (46′ Παπαδόπουλος), Γκούφας (46′ Μηλιώτης), Μιτακίδης”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This