Επιλογή Σελίδας



Την πρώτη του παρουσία ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα κάνει σήμερα (21/2) στην Πάτρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2021 απέναντι στην Βουλγαρία.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μοιράζεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Επίσημης Αγαπημένης με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον.

Ακόμη μίλησε για τον αποψινό (19:00) αγώνα κόντρα στη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης:

Για την παρουσία του στην Εθνική και το ότι είναι αρχηγός μαζί με τον Μάντζαρη: «Δεν θεωρώ πως είμαι ‘παλιός’. Είναι τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον πλέον να είμαι και αρχηγός μαζί με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ χαρούμενος, αρχίζουν τα προκριματικά και θέλουμε να αρχίσουμε με το δεξί. Βρισκόμαστε στην Πάτρα, μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος ώστε να αρχίσουμε με το δεξί την προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021».

Για το ματς απέναντι στην Βουλγαρία: «Η Βουλγαρία είναι μια μαχητική ομάδα, πιέζει πολύ την πρώτη πάσα και σουτάρει πολλά τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και με τον λίγο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας να προετοιμαστούμε θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά για να πάρουμε την πρώτη νίκη».

Για το νέο «αίμα» στην «επίσημη αγαπημένη»: «Έχουμε κάθε φορά και νέα παιδιά στην Εθνική. Έχουμε στην Ελλάδα μια μεγάλη δεξαμενή παικτών και είναι ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αυτό είναι και το σκεπτικό του προπονητικού τιμ».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This