Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Λίγες μόνο ώρες μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ligue 1 μας υποδέχεται και πάλι με την 26η αγωνιστική που περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Αρχή με το ματς που διεξάγεται στην Κυανή Ακτή ανάμεσα στη Nice και τη Brest. Η πιο μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε πόλεις αυτή την αγωνιστική (1.332 χλμ), με τη Brest να δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα. Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο ομάδες, με τη μεν Nice να επικρατεί δύσκολα της ουραγού Toulouse που ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες (έσωσε πέναλτι στο 90′, έκανε το τελικό 0-2 στο 95′), την ώρα που η Brest εκμεταλλεύτηκε το καλό της 1ο ημίχρονο και την ανύπαρκτη άμυνα της St.Etienne επικρατώντας με 3-2 (ήταν μπροστά 3-0 στο ημίχρονο). Τρία ματς αήττητη η Brest που βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Nice μετρά μόλις μία ήττα στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Προβάδισμα στην έδρα, μιας και η Nice έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι στο Νότο με τη Brest να μην πατάει καλά μακριά από τη Βρετάνη.

Στο βραδινό ματς της ημέρας, η Lyon έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (βρίσκεται στην 11η θέση) είναι στο -7 από την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League, αφού οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι μεγάλη αποτυχία. Φιλοξενείται από τη Metz που με τη σειρά της προέρχεται από τρία ματς χωρίς 3ποντο, παρά τη φορμαρισμένη περίοδο που διένυσε τον προηγούμενο μήνα. Ζήτημα ποιότητας και κρισιμότητας το σημερινό ματς, θεωρώ ότι καταλήξει εύκολα ή δύσκολα στην πλευρά των φιλοξενούμενων.
.

Καλή επιτυχία σε ο,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-26)
20:00 OGC Nice – Stade Brestois 29 1X & Under 3.5 Goals (1.93) 2-2 FT
21:45 FC Metz – Olympique Lyonnais 2 (2.00) 0-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This