Επιλογή Σελίδας




Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2015, 2017, 2018) Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε πρώτος στον τελικό των κρίκων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής της Μελβούρνης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου στην Αυστραλία. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV την προσπάθειά του στην τελική φάση της διοργάνωσης για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Κότμπους τον Νοέμβριο, ο Λευτέρης Πετρούνιας καλείται να συγκεντρώσει -στην Μελβούρνη και στα δύο επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα (Μπακού: 12-15/3 & Ντόχα: 18-21/3)- τρεις νίκες με σκορ μεγαλύτερο των 15.166 βαθμών, ώστε να κατακτήσει την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία των κρίκων και να πάρει το εισιτήριο για πρόκριση στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αγώνας του Έλληνα αθλητή θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 10:45 και θα μεταδοθεί  ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 9HD, όπως και όλοι οι αγώνες του Σαββάτου (ώρα έναρξης 09:00) και της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 06:00). Οι αγώνες του διημέρου 22 και 23 Φεβρουαρίου θα μεταδοθούν ταυτόχρονα και από το επίσημο ΥοuTube κανάλι της Cosmote TV.

H Cosmote TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των τελικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής σε Γερμανία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Κατάρ, όπου συμμετέχει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This