Επιλογή Σελίδας

Έστω και δύσκολα, η Αναγέννηση Κολινδρού εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, κερδίζοντας με 2-1 στον Κορινό τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, με την εμφάνιση των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο να μη φανερώνει την απόσταση δυο κατηγοριών που χωρίζει τα δυο σωματεία, μιας και η ομάδα της Τραπεζούντας έβαλε “δύσκολα” στους Κολινδρινούς, οι οποία έφτασαν στη νίκη λίγο πριν το φινάλε.

trapezounta-endekadaΠιο συγκεκριμένα, η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 30′, έπειτα από σέντρα του Μπουρανή και κεφαλιά του Χρυσάφη.
Ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας ισοφάρισε στο 65′ με πλασέ του Αραβίδη.
Η “λύτρωση” για τα “τσακάλια” ήλθε στο 85′ με τροφοδότη το Μπουρανή ο οποίος σέντραρε και εκτελεστή τον Ματζουράκη που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Κεσίδη.

kolindros-endekadaΟι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Αγοραστός, Μιχαηλίδης (80′ Μήτρου), Τερζής, Μούκας, Αντωνιάδης, Λυκίδης, Ι. Ζανέτας, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Τερζίδης (60′ Παπακωνσταντίνου), Αραβίδης.
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας (55′ Μπαμπαΐτης), Μπαντές, Χρυσάφης, Αργυρόπουλος, Κακατάτσιος (46′ Μπαδές), Κουκούδας, Λακασάς, Μπουρανής, Κατσιούλας, Γιαουτζής (70′ Ρενάτο), Ματζουράκης.

φωτό: Σπύρος Σκούφας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This