Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Οι δεκαέξι ομάδες που θα συνεχίσουν στα νοκ-αουτ του Champions League έγιναν γνωστές χθες και απόψε το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιες είκοσι-τέσσερις θα κάνουν το ίδιο στο Europa League και μαζί με τις οκτώ τρίτες, θα συμπληρώσουν το σετ των 32 ομάδων.

Μέσα σε αυτές θα είναι σίγουρα η St.Etienne που φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Anderlecht, αλλά δεν θα είναι η ουραγός του ομίλου της Nice. Πάμε να δούμε τι έχουμε απόψε:

RSC Anderlecht – AS Saint-Etienne
Group C
1ος Γύρος: 1-1
Οι δύο ομάδες που προχωρούν στην επόμενη φάση των 32, με τη σειρά που έχουν προκριθεί -Anderlecht και St.Etienne διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον, παρά μόνο με ψυχολογικό κίνητρο και για την ιστορία τους.
Το γκολ στις καθυστερήσεις (90+4′) για τους Stephanois στη μονομαχία τους του πρώτου γύρου, τους δίνει ουσιαστικά την πρόκριση για μια ακόμη χρονιά και στην έδρα της Andelecht. Χωρίς άγχος αλλά με κίνητρο να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φύγουν χωρίς ήττα απόψε.

Δεδομένου το ανοιχτού χαρακτήρα του αγώνα, αμφότερες θα παίξουν χωρίς τον ανασταλτικό παράγοντα τους άγχους και γι’ αυτό το λόγο θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν γκολ εκατέρωθεν.
.

OGC Nice – FK Krasnodar
Group I
1ος Γύρος: 5-2

Με τέσσερις νίκες και μόλις μια νίκη στη φετινή διοργάνωση, οι γηπεδούχοι Aiglons αποχαιρέτησαν την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζοντας εντός έδρας την ήττα με 3-0 από τη Salzburg. Υποδέχονται απόψε την Krasnodar από την οποία ηττήθηκαν εκτός έδρας με 5-2, μια πολύ βαριά ήττα που άνοιξε σε ένα βαθμό το δρόμο του αποκλεισμού.

Με οδηγό την αναμέτρηση του πρώτου γύρου αλλά και την έλλειψη σκοπιμότητας, επιλογή μας εδώ θα είναι το over- με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group
C)
20:00 RSC Anderlecht – AS Saint-Etienne Goal/Goal (1.87) 2-3 FT
UEFA – Europa League (Group I)
22:05 OGC Nice – FK Krasnodar Over 2 Goals (1.51) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This