Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Σε ρυθμούς Ligue 1 μπαίνουμε και πάλι με την αυλαία απόψε να ανοίγει στο Gaston-Gerard της Dijon, όπου η γηπεδούχος υποδέχεται τη Marseille. Πάμε να δούμε την αποψινή αναμέτρηση:

Dijon FCO (15) – Olympique de Marseille (10)     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon
Προϊστορία:
0 – 0 – 1  (20.10.2011/ 2-3)
Φόρμα:
[DFCO εντός]  2-4-0  (11-7 γκολ),  3/6 Over,  3/6 GG
[OM εκτός]  0-3-3  (4-11 γκολ),  3/6 Over,  3/6 GG 

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Η εναρκτήρια αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής είναι μια μονομαχία αντιθέσεων,
Από τη μια πλευρά, οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι αγωνιστικές (και σχεδόν δύο μήνες) χωρίς νίκη ωστόσο μετρούν έξι εντός έδρας παιχνίδια αήττητοι. Όσο εύκολα βρίσκουν γκολ, άλλο τόσο εύκολα δέχονται με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν αδυναμία στο να συγκεντρώσουν βαθμούς.
Στον αντίποδα, οι Μασσαλοί μετρούν μόλις δύο ήττες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές το πρόσφατο τρίμηνο, όμως εκτός έδρας φέτος μετρούν μόλις τρεις ισοπαλίες σε οκτώ επισκέψεις μακριά από το Velodrome.

H ευρεία νίκη της Marseille επί της Nancy έχει τονώσει το ηθικό των φιλοξενούμενων, που ίσως ήρθε η ώρα να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Έχουν μοναδική ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα δουλεμένη μεν, με πολλά αμυντικά κενά και επιρρεπή στα λάθη. Αν και μιλάμε για ένα 90λεπτο αμφίρροπο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, θα επιλέξουμε το διπλό -έστω με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (17eme journee)
21:45 Dijon FCO – Olympique de Marseille 2 Draw No Bet (1.75) 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This