Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Καλλιθεακός Καλλιθέας, στην αναμέτρηση του “Γιάννης Παραλυκίδης” που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, οι Αιγινιώτες παρέμειναν στην 6η θέση φτάνοντας τους 33 βαθμούς, με τον Καλλιθεακό να διατηρείται στο -1 και την 7η θέση του πίνακα, με 32 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Ο Παναγιωτίδης τροφοδότησε τον Μπούρα αλλά πριν αυτός πλασάρει, ο Λαζαρίδης πρόλαβε και έκοψε σε κόρνερ.
23′ Οι παίκτες του Αιγινιακού σταμάτησαν για οφσάιντ κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Υφαντή να βρεθεί τετ α τετ με τον Μοσχίδη, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε και του έκλεισε τον χώρο με αποτέλεσμα το πλασέ του να καταλήξει άουτ.
30′ Εκτέλεση φάουλ του Κακατάτσιου, έδιωξε με υπερένταση ο Καρασκόρδας, σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Μπούρας με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

70′ Ο Παναγιωτίδης έβγαλε τον Δαραή σε πλεονεκτική θέση, αυτός απέναντι από τον Καρασκόρδα έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
72′ Μετά από μπαλιά του Καρανίκα, ο Δαραής έκανε το σουτ από πλάγια θέση και δεξιά, με τη μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
74′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Βογιατζής έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Κωστόπουλο κι αυτός έκανε το 0-1 με πλασέ.
85′ ΓΚΟΛ! 1-1: Πάσα του Μπαντέ στον Παναγιωτίδη κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Πλόσκα και τη Δ. Τσικλητάρη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μπαντές, Ηλ. Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης, Ορφανίδης, Καρανίκας (75′ Φιρινίδης), Τσολακίδης, Δαραής, Μπούρας, Παναγιωτίδης.
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Μπαπέτας (73′ Μαυρόπουλος), Τσιμίκας (88′ Τσιμόπουλος), Λαζαρίδης, Φρέντι, Χαρινός, Βογιατζής, Υφαντής, Κωστόπουλος (87′ Αλχαζίδης), Σπυριδωνίδης, Κεραμιδιώτης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This