Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Ατρόμητος Κατερίνης που επικράτησε με 3-1 της Ακαδημίας Κατερίνης 2006, για την 21η “στροφή”. Η ομάδα του Μυλαυλάκου έφτασε τους 37 βαθμούς, παραμένοντας στην 5η θέση ενώ η Ακαδημία παρέμεινε στους 40 βαθμούς και την 4η θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δε μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Ατρόμητο να φτάνει δίκαια στο “τρίποντο.

Το 1-0 για τον Ατρόμητο έγινε στο 39′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Η Ακαδημία ισοφάρισε στο 50′ με σουτ του Ελενίδη από πλάγια θέση.

Στο 67′ ο Ζεγγελίδης έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 73′ με με πλασέ του Παπαδόπουλου, ο οποίος πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ στη συνάντηση.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Ίτσιος, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Παπαδημητρίου, Σέου, Καπασακαλίδης, Σιώκας (86′ Ζωγράφος), Χ. Ιωαννίδης (79′ Τσιρακίδης), Παπαδόπουλος, Κατσάρας (59′ Ταβουκτσής), Β. Ιωαννίδης (53′ Ραπτόπουλος). 
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κουτσικανίδης, Παπαγεωργίου (86′ Δελησαββίδης), Παραδείσης (67′ Χεριανίδης), Κοντοφάκας, Λαζαρίδης, Νομικός, Φορτομάρης, Φυτόπουλος, Πάγια (76′ Στουγιάνος), Αδαμόπουλος, Ελενίδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This