Επιλογή Σελίδας



Ο Εδεσσαϊκός επικράτησε με 67-54 των Ατρόμητων Παντελεήμων Νέας Σάντας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Ατρόμητους Παντελεήμων Νέας Σάντας παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν με μόλις πέντε παίκτες στην σύνθεσή τους (ο έκτος έφτασε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης) να δυσκολεύουν τον Εδεσσαϊκό, ο οποίος βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση και προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου με 18-14.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με το γηπεδούχο να καταφέρνει να διευρύνει το προβάδισμά του και να ολοκληρώνει το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ του 36-28.

Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Γιώργου Ροδοβίτη να ανοίγουν κι άλλο την ψαλίδα της διαφοράς και να προηγούνται με 54-38.

Η λειψανδρία δεν έκαμψε τους Ατρόμητους Παντελεήμων Νέας Σάντας, οι οποίοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης, στην ίσως καλύτερη φετινής τους εμφάνιση, με τον Εδεσσαϊκό να φτάνει ωστόσο δίκαια στην τελική επικράτηση με το τελικό 67-54.

Διαιτητές: Καραμανλής – Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 18-14, 36-28, 54-38, 67-54.

Εδεσσαϊκός ΣΚ (Ροδοβίτης): Καφετζής, Γάτσος 26 (2), Τακατζόγλου, Νάντσης, Βλαδίκας 2, Τσάμης 15 (1), Τεντζέρης 2, Ξυλουργίδης 18 (1), Αδάμ, Σταμπουλής 2, Πασιαλής 2, Θεοδωρίδης.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Καπνίδης 6, Λαδάς 17, Βέττης 8, Πανταζής 2, Σέμπρος 16, Καρανικόλας 5.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This