Επιλογή Σελίδας

Δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον υποβιβασμένο ΑΟ Ποταμιάς η ΑΕ Καρίτσας και επικράτησε με 5-0 στον αγώνα που έγινε στο Καρπενήσι, για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου δεν πτοήθηκε από τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, φτάνοντας στην επικράτηση απέναντι στους γηπεδούχους, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Κυρτέγος (15′ και 82′), Τροΐρης (25′), Γκίκας (53′) και Κυπαρίσσης (85′).

Οι Καριτσιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής και μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς, έχοντας 37 (όσους και ο Ηρακλής Λάρισας) έναντι 40 του Θησέα Αγριάς. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν εκτός έδρας με την Αταλάντη.

Το “φιλμ” του αγώνα:
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Δημητρουλόπουλος και ο Λαζαρίδης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και τη μπάλα να χτυπά στο χέρι του Ζαραβέλη, παράβαση που τιμωρήθηκε με πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυρτέγος κάνοντας το 0-1 για την ΑΕ Καρίτσας.
16′ Ο Κυρτέγος έκανε σέντρα – σουτ από δεξιά, ο Ανδρούτσος απέκρουσε.
22′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
24′ Σουτ του Παπαϊωάννου από μακριά, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.

25′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα από αριστερά, ο Τροΐρης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 .
53′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των φιλοξενούμενων και σέντρα του Καραγκούνη, ο Γκίκα με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3 για την ΑΕ Καρίτσας.
61′ Σουτ του Αλεξίου έξω από την περιοχή, έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε ο Ανδρούτσος.

64′ Σουτ του Γκίκα, έδιωξε σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.
82′ ΓΚΟΛ! 0-4: Ο Κυρτέγος με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, “γράφοντας το 0-4.
85′ ΓΚΟΛ! 0-5: Ο Κυπαρίσσης με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κολορίζος με βοηθούς τους Δόσκορη και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας).

ΑΟ Ποταμιάς (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Παρασκευόπουλος (70′ Μαντζιούτας), Γιαννακόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Σταμούλης (54′ Πλεξίδας), Κατσαρής, Νούλας (78′ Τσούκας), Λέρης, Μπουμπουρής.
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος):
Ράντος, Τροΐρης, Δημητρίου (60′ Κυπαρίσσης), Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Οικονόμου (55′ Δαλαμήτρας), Δημητρουλόπουλος, Παπαϊωάννου, Κυρτέγος (80′ Χασιώτης), Γκίκας, Αλεξίου (65′ Μητράκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This