Επιλογή Σελίδας

 

Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί του ΑΟ Ποταμιάς, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον ΑΟ Ποταμιάς, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αποστόλου Στύλου παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 0-5.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και παρά τον πλαστικό χλοοτάπητα, έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Στο 15ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Δημητρουλόπουλου με το Λαζαρίδη και σέντρα του τελευταίου, η μπάλα χτύπησε σε απλωμένο χέρι αντίπαλου αμυντικού και η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι. Ο Κυρτέγος ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 0-1. Στο 25ο λεπτό, ο Τροίρης έγραφε το 0-2, με ωραία κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα. Η ομάδα μας συνέχισε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο το
0-2 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και το 0-3 έγινε στο 53ο λεπτό. Μετά από όμορφο ομαδικό συνδυασμό και εξαιρετική σέντρα του Καραγκούνη, ο Γκίκα με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3ο γκολ της οομάδας μας.

Το 0-4 πέτυχε ο Κυρτέγος στο 75ο λεπτό, με εξαιρετικό σουτ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ, ενώ το σκορ έκλεισε ο Κυπαρίσσης στο 78ο λεπτό, με ωραία προσπάθεια και σουτ εντός περιοχής.

Το 0-5 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, με την ομάδα μας να εδραιώνεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με τον Ηρακλή Λάρισας και να μειώνει τη διαφορά στους 3 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλο, Λαζαρίδη, Οικονόμου, Καραγκούνη, Τροίρη, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυρτέγο και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Κυπαρίσσης, Δαλαμήτρας, Μητράκας και Χασιώτης.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This