Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα από την έδρα της Αναγέννησης Σβορώνου πέρασε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη, καθώς επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, μετά από 21 αγωνιστικές. Οι Σβορωνιώτες έμειναν στους 8 βαθμούς και στην τελευταία θέση του πίνακα.

Στο 28′ ο Γκουνέλας βρέθηκε τετ α τετ με τον Δούλια, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε το σουτ, όμως ο Μπαράς που ακολουθούσε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 50′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και λάθος εκτίμηση του Δούλια, ο Μουρατίδης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2.

Το 0-3 διαμορφώθηκε στο 56′ με διαγώνιο σουτ του Κατσούλη μέσα από την περιοχή και δεξιά, σε αντεπίθεση για την ομάδα του Κάτω Αγιάννη.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-3 στο 75′ με εκτέλεση φάουλ του Γούτσιου κι αφού η μπάλα κόντραρε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς την Δ. Τσικλητάρη και τον Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν. Στεφανίδης, Θ. Τριανταφύλλου, Παπαζήσης, Σιγανός, Μπουρονίκος, Νέτσικας (86′ Ζησιμόπουλος), Κ. Τριανταφύλλου (46′ Ν. Στεφανίδης), Σαρρής, Γούτσιος, Πόδας.
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Λαράκου, Τζιάμας, Μουρατίδης, Χαρεϊσβίλι, Μπαράς, Παγωνίδης (68′ Δημητριάδης), Γκουνέλας (70′ Βασιλειάδης), Χρυσόπουλος, Κατσούλης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This