Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Κολινδρού και την Ακαδημία Πλαταμώνα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τη διαφορά του ενός βαθμού που χωρίζει τις δύο ομάδες να παραμένει. Τα “τσακάλια” διατηρήθηκαν στην 4η θέση φτάνοντας τους 40 βαθμούς ενώ η ομάδα της Νότιας Πιερίας που είναι 5η, έφτασε τους 39 βαθμούς. Το θετικό για τους δύο “μονομάχους” ήταν η ήττα της ΠΑΕ Ποντίων που τους έδωσε την ευκαιρία να μειώσουν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους από την τρίτη θέση, όμως από την άλλη μεριά, τους πλησίασε ο Θερμαϊκός Κορινού.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με δυνατά μαρκαρίσματα, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους στιγμές, όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Οι φιλόξενούμενοι αγωνίστηκαν για περισσότερη από μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς στο 27′ αποβλήθηκε ο Αρζάνας αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαργυρίου με βοηθούς τον Πλόσκα και την Α. Πατρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Σεμιτσίδης, Αβραάμ (62′ Κατσιούλας), Σεραφειμίδης (62′ Τραούδας), Κοσμίδης, Σκέντος, Χνούδας (90′ Νταμπώσης), Δ. Ανδρεάκος, Μπουρανής, Α. Ανδρεάκος, Γκουνταμάνης (82′ Μπιλιαδέρης), Ματζουράκης.
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κάκκαλος, Αρζάνας, Μιχωλός, Μπατζέλας, Παυλίδης, Ελέζι (59′ Χριστάκης), Διττόπουλος (70′ Ζηνέλης), Ταντής, Δ. Κατέλας, Ν. Κατέλας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This