Επιλογή Σελίδας

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Περίστασης, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στο +7 από τον δεύτερο Βατανιακό. Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου έφτασε τους 60 βαθμούς στο πρωτάθλημα έναντι 53 των Βατανιωτών. Η ομάδα της Περίστασης παρέμεινε στους 26 βαθμούς, πέφτοντας στην 8η θέση του πίνακα καθώς την ξεπέρασε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Ν. Κυπαρίσσης στο 90′ με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σ. Γιαζιτζόγλου.

Στο 90′ ο Π. Κουσουρής της ΑΕ Περίστασης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Πάτσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Τσιτλακίδης (57′ Σαββίδης), Φ. Κόλα, Καρτσαμπάς, Παππάς, Ρ. Κόλα (90’+ Τριανταφύλλου), Κυπαρίσσης, Π. Γιαζιτζόγλου, Κατσιαμήτας (90’+ Καλαϊτζίδης), Χατζηδίμπας (77′ Μητράκας), Σ. Γιαζιτζόγλου.
ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Νίκου, Κουλουκουργιώτης, Γεροντίδης (85′ Π. Κουσουρής), Παπαδόπουλος, Μπαμπέτας, Σοφιαννίδης (46′ Μιχαήλος), Αγγελάτος, Χαρτοματζίδης, Σ. Κουσουρής, Αντωνιάδης (63′ Ανδρέου – 67′ Κουτσουμπέας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This