Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 62-57, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Το κείμενο:

Όσο νωθρή και εκτός κλίματος αγώνα παρουσιάστηκε η ομάδα μας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης με αντίπαλο την τοπική ΑΓΕ Πιερίας -όπου γνώρισε μοιραία την ήττα- τόσο συγκεντρωμένη και αποφασιστική εμφανίστηκε στο προχθεσινό ματς (22/2) με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης!

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο,το οποίο έκλεισε στο -12 για εμάς, και με εφαλτήριο την αποτελεσματική άμυνα -δεχθήκαμε μόλις τριάντα τέσσερις πόντους στα υπόλοιπα τριάντα λεπτά- υπομονετικά ροκανίσαμε την διαφορά μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, όπου για πρώτη φορά προσπεράσαμε!

Το τελικό 62-57 ήρθε ως επιστέγασμα της αγωνιστικότητας, του εγωισμού και της διάθεσης νίκης των αθλητών μας και διατηρεί μαθηματικά ζωντανές τις ελπίδες μας για είσοδο και στα φετινά play offs του πρωταθλήματος!

Διατητές: Ντόγκας – Χατζηκώστας.

Δεκάλεπτα: 11-23, 28-35 (ημιχ.), 45-47, 62-57 (τελ.).

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Τσάτσας) Παπαδόπουλος 16 (3), Προϊός, Παπαγερίδης 10(2), Καρκάρας 23 (1), Παντοφλίδης 7, Πουαρίδης, Κυριακού, Μπαλτάς, Χρυσικός, Πάππου 6.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This