Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τους Ίκαρους Τρικάλων με 65-71, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο ΦΟ Αριδαίας.

Το κείμενο:

“Προσπάθησε να κάνει την ανατροπή η ομάδα μας αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος, απέναντι στους Ίκαρους Τρικάλων, μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία του ΦΟΑ στα ριμπάουντ και με σωστές επιλογές στην επίθεση πήραν γρήγορα ένα προβάδισμα που άγγιξε τους δέκα πόντους. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο έληξε 16-22.

Στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα των Τρικάλων έπαιξε υποδειγματική άμυνα και ταυτόχρονα ήταν αποτελεσματική στις επιθέσεις της. Έτσι ξέφυγε και πάλι στο σκορ, για να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 29-44.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, έλεγξε τα ριμπάουντ και με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της, μείωσε ως και τους οκτώ πόντους. Στο σημείο εκείνο μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων και με ένα ρεσιτάλ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων επανέφεραν τη διαφορά στα προηγούμενα επίπεδα, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει μπροστά με σκορ 46-60.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας δεν τα παράτησε και μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη. Με κύριο όπλο την καλή άμυνα μείωσε μέχρι και τους τρεις πόντους άλλα κάποια άστοχα σουτ σε κρίσιμες επιθέσεις, της στέρησαν μία πολύτιμη νίκη. Τελικό σκορ 65-71.

Την καλή εμφάνιση του τέταρτου δεκαλέπτου επισκίασε ο τραυματισμός του Γιώργου Αβραμίδη, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεκάλεπτα: 16-22, 29-44, 46-60, 65-71

Διαιτητές: Φούντζηλας-Κωνής

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Γεωργάκης 13(1), Πέτκος 8(2), Παντής, Πετρούδης, Στρέπκος, Πονόπουλος 2, Θωμαϊδης 7, Αβραμίδης 9(2), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 20, Παουλεάνου 7, Αμπάρης.

Ίκαροι Τρικάλων (Σδράκας): Φρύδας 7(1), Βλάχος 3(1), Κολότσιος 11(3), Κρεμμύδας 11(3), Κατσαρές 16(1), Τζορμπατζάκης, Μέξης 6, Μπάρδας, Μακρής 8, Γκιουλέκας 10″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This