Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Ποταμιάς – ΑΕ Καρίτσας 0-5, για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι δυο προπονητές, Απόστολος Στύλος και Γιάννης Φλωράκης.

Αποστόλης Στύλος (προπονητής ΑΕ Καρίτσας): «Αποδείχτηκε σήμερα ότι είχαμε ένα εύκολο απόγευμα. Δεν αντιμετωπίσαμε όμως έτσι το παιχνίδι, όταν ήρθαμε στο Καρπενήσι. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα της Ποταμιάς παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που μια ομάδα αποχαιρετά  γρήγορα την κατηγορία και διαλύεται, συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ποταμιάς, που τελειώνουνε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια μέσα στο γήπεδο. Όπως είδατε και εμείς θέλαμε το παιχνίδι, έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.  Να ευχηθώ καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα στον Α.Ο. Ποταμιά και υγεία στους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως είναι το πλαστικό, γιατί ξέρω ότι έχουν πολλούς τραυματισμούς. Να ευχηθώ και στην δική μου την ομάδα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την σοβαρότητα που έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμη, 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλουμε αν μπορέσουμε να πάμε ακόμη και στην δεύτερη θέση».

Γιάννης Φλωράκης (προπονητής ΑΟ Ποταμιάς): «Ήταν ένα ματς διαδικαστικό για εμάς. Είχαμε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών, η αντίπαλη ομάδα της Καρίτσας ήταν πάρα πολύ καλή, ίσως η καλύτερη ομάδα που έχω δει στο δεύτερο γύρο. Το σκορ τα λέει όλα. Εμείς συνεχίζουμε, για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς την χρονιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρίτσας, αλλά  και πολλά συγχαρητήρια στα δικά μου τα παιδιά που παρόλες τις δυσκολίες συνεχίζουν να έρχονται να έρχονται στο γήπεδο και προσπαθούν να τερματίσουν το πρωτάθλημα».

πηγή: evrytaniasport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This