Επιλογή Σελίδας



Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία στο Κίρισι με 12-9, για τα προκριματικά της World League, την Τρίτη (25/2).

Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου ( έκανε ντεμπούτο στον Ελληνικό πάγκο) μετρούν τρεις ήττες, σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά, με το μυαλό τους να είναι στραμμένο στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Τεργέστης, όπου θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήρε μικρό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1. Η Ρωσία ανέβασε στροφές στις δύο επόμενες περιόδους και με επιμέρους σκορ 9-5, προηγήθηκε με 10-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και γνώρισε την ήττα με 12-9. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου με 3 γκολ.

Oκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 6-4, 2-2.

Ρωσία (Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπερσνέβα 2, Προκοφίεβα 1, Πούστινα 2, Φεντότοβα, Πόποβα, Σερζάντοβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα 1, Γκέρζανιτς 1, Πανφίλοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουκ

Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Πρωτοπαπά, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This