Επιλογή Σελίδας



Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, το εμπόδιο της Aryna Sabalenka αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για τη Μαρία Σάκκαρη, που ολοκλήρωσε την πορεία της στη φάση των “16” του Qatar Total Open.

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Aryna Sabalenka, που μετά τη νίκη της στο Ντουμπάι κέρδισε τη Μαρία και στον 3ο γύρο του Qatar Open στη Ντόχα, με 6-3, 6-0.

Δε βρέθηκε σε καλή μέρα η Μαρία, η οποία είχε να διαχειριστεί και το πολύ δύσκολο πρόγραμμά της, καθώς αγωνίστηκε για 3η διαδοχική ημέρα στη Ντόχα, έχοντας παίξει μέχρι τα μεσάνυκτα χθες για τον 2ο γύρο, σε έναν αγώνα που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια με την Tereza Martincova.

Το σερβίς της δεν λειτούργησε, καθώς κέρδισε μόλις το 42% των πόντων της στα πρώτα σερβίς (10/24) και το 27% στα δεύτερα (3/11). Υπέστη 5 φορές break και κατάφερε να “σπάσει” μόνο μια φορά το σερβίς της Sabalenka, όταν ήταν ήδη πίσω με 1-5 στο 1ο σετ και μείωσε σε 3-5, δείχνοντας για πρώτη φορά “σφιγμό” στο παιχνίδι.

Δυστυχώς, αυτά ήταν και τα τελευταία games που κέρδισε η Σάκκαρη στο ματς, αφού η Sabalenka πήρε τα 7 επόμενα games και ολοκλήρωσε πολύ νωρίς την επικράτησή της, σε 53 μόλις λεπτά.

Στα προημιτελικά του Qatar Open, η Sabalenka θα αναμετρηθεί με την Saisai Zheng, που έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός την Kiki Bertens, με 3-6, 6-3, 6-4.

Για τη Σάκκαρη αυτό ήταν το τελευταίο τουρνουά πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Αμερική, καθώς τον επόμενο μήνα θα αγωνιστεί στα δυο αμερικανικά Premier Mandatory των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Indian Wells (9-22 Μαρτίου) και Μαϊάμι (23 Μαρτίου – 5 Απριλίου).

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This