Επιλογή Σελίδας

Δύο σπουδαίες προκρίσεις και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων κολυμβητών στις προκριματικές σειρές της 3ης  ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος 25ρας πισίνας του Γουίντσορ (Καναδάς). 

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ ήταν αυτός που πέτυχε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Ελεύθερο, αφού με το 21.47 που σημείωσε κατέρριψε το 21.65 του Απόστολου Τσαγκαράκη που κρατούσε από το 2008. Μάλιστα με αυτό το χρόνο πήρε την πρόκριση ως 6ος, που του δίνει βάσιμες ελπίδες ότι θα βρεθεί στον τελικό στην κούρσα της μίας ανάσας.

Τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ

Από εκεί και πέρα, ακόμη μία πρόκριση, αυτήν την φορά στον ημιτελικό των 100μ. Μικτής Ατομικής κολύμβησης εξασφάλισε ο Ανδρέας Βαζαίος, αφού με το 53.19 που σημείωσε αγωνίζόμενος στην 9η προκριματική σειρά, πέτυχε την 9η καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των αθλητών. Στο ίδιο αγώνισμα ο Απόστολος Χρήστου κατετάγη 26ος με 54.37, ενώ λίγη ώρα αργότερα στα 50μ. Ύπτιο τερμάτισε σε 24.53, χρόνος που του έδωσε την 29η θέση.

Τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ

Οι ημιτελικοί των δύο αγωνισμάτων θα διεξαχθούν τις πρώτες πρωινές ώρες (01:30 ξεκινάει το πρόγραμμα των αγώνων. Ο ημιτελικός του Ανδρέα Βαζαίου είναι δεύτερο αγώνισμα στο πρόγραμμα, ενώ ο ημιτελικός του Κριστιάν Γκολομέεβ τέταρτο).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This