Επιλογή Σελίδας




Αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 πέφτει η αυλαία με την τελευταία αγωνιστική στους εκτός έδρας αγώνες συνεχίζοντας οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 7η αγωνιστική στη σειρά στο Αμύνταιο Φλώρινας με την ΕΠΣ Φλώρινας.

12:30 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-12  και
14:00 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-14.

Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η πολυπληθής αποστολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας θα αναχωρήσει για το Αμύνταιο από το Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσου στις 08:30, την αποστολή θα ακολουθήσουν οι αντιπρόεδροι της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας κ.κ. Σπαθάρης Νίκος και Κούρτης Κώστας καθώς επίσης και ο νοσηλευτής των ομάδων μας κ. Φωτίου Κώστας.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας στο Αμύνταιο να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

Pin It on Pinterest

Shares
Share This