Επιλογή Σελίδας



Ίσως μετά από πολύ καιρό, είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός αθλητικού έργου πνοής για την Λεπτοκαρυά.

Στην συνέλευση όλων των φορέων και συλλόγων της Λεπτοκαρυάς αποφασίστηκε η δημιουργία ενός προπονητηρίου στο κάτω μέρος του προαυλίου του Λυκείου – Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολόλιος, μετά από δική του πρωτοβουλία κάλεσε όλους τους φορείς και εκπροσώπους των συλλόγων της Λεπτοκαρυάς για να παρουσιάσει τις μέχρι τώρα ενέργειες που έγιναν ώστε να παρθούν με επίσημο πλέον τρόπο οι όποιες αποφάσεις αφορούν αυτήν τη κατασκευή.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα έγγραφα για την έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας καθώς και το ποσό των €40.000,00 που δεσμεύτηκε από τον προϋπολογισμό για τη μελέτη του έργου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει από κανέναν προηγούμενο δήμαρχο ή ενδιαφερόμενο, δείχνοντας παράλληλα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα από τον ίδιο αλλά και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Ο χώρος, εφόσον και αν με το καλό κατασκευαστεί, θα λύσει ένα μεγάλο και συνάμα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής αλλά και των σχολικών εγκαταστάσεων, αφού η τοποθεσία του θα τον καθιστά ιδιαίτερα λειτουργικό και με εύκολη πρόσβαση σε αυτόν για όλους τους αθλητές των συλλόγων της Λεπτοκαρυάς, αλλά και των μαθητών οι οποίοι θα τον χρησιμοποιούν στο μάθημα της γυμναστικής τους.

Παράλληλα οι διαστάσεις του (600-800 τ.μ) θα επιτρέπουν την δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και τη διεξαγωγή όχι μόνο αγώνων και προπονήσεων μπάσκετ και τζούντο, αλλά και άλλων αθλημάτων που μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν όπως βόλεϊ, χάντμπολ κ.α.

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς, Νίκος Μπακάλης, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου στο εγχείρημα του Δημάρχου και στην την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, ο οποίος τηρεί την υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά έστω και με τη δημιουργία αυτού του προπονητηρίου.

Φυσικά επειδή κάποιοι ίσως να πιστέψουν ότι ένα τέτοιο έργο αναιρεί την κατασκευή ενός μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου, ο Δήμαρχος έκανε ξεκάθαρο ότι διαχωρίζει πλήρως τα δύο αυτά έργα και ενημέρωσε και για τις ενέργειες που γίνονται κυρίως για το “ξεκαθάρισμα” των απαλλοτριωμένων εκτάσεων στο χαρακτηρισμένο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων πάνω από τις ευαγγελικές κατασκηνώσεις, στη νότια πλευρά της παραλίας Λεπτοκαρυάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This