Επιλογή Σελίδας



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του απέναντι στον Alberto Lim στον αγώνα που άνοιξε το tie της Ελλάδας με τις Φιλιππίνες και η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του World Group II.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να “εξουδετερώσει” τον Lim με 6-2, 6-1 στο χωμάτινο Philippine Columbian Association της Μανίλας, για να “χαρίσει” το προβάδισμα με 1-0 στην Εθνική μας ομάδα.

Ο Στέφανος κέρδισε έναν περισσότερο από τους διπλάσιους πόντους του 20χρονου Φιλιππινέζου αθλητή (53 έναντι 26), πέτυχε 8 άσους και αξιοποίησε τα 5 από τα 7 break point που αντιμετώπισε, ενώ ο ίδιος δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του.

Στον δεύτερο αγώνα των μονών, που θα ολοκληρώσει και το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Jeson Patrombon.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες θα προκριθεί και στην επόμενη φάση του World Group II, όπου τον Σεπτέμβριο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στα πλέι οφ του World Group I.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This