Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο από τα δυο συνεχόμενο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας δίνει την Κυριακή ο Διαγόρας Σεβαστής, ο οποίος “δοκιμάζεται” στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης, για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τόσο το παιχνίδι με τους Αρτινούς, όσο και τα επόμενα, με Απόλλωνα Λάρισας εκτός και Νίκη Βόλου εντός έδρας είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Διαγόρας θα πρέπει να πάρει θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει στην κορυφή του πίνακα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, στην αναμέτρηση αυτή δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τερζή που έχει τεθεί νοκ άουτ από το χτύπημα στον αστράγαλο, στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως και τον μακροχρόνια τραυματία Βασιλειάδη. Στα ευχάριστα για το νεαρό τεχνικό είναι η επιστροφή του Τσαγκαράκη που εξέτισε την ποινή του, καθώς και των Δεμηρτζόγλου και Τσιώμη που ανέρρωσαν πλήρως από ίωση και επέμβαση στα δάχτυλα των ποδιών, αντίστοιχα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ήπειρο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This