Επιλογή Σελίδας


Τα Μετέωρα με γκολ του Παναγιώτη Πολυζόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων νικήσαν με 1-0 τον Αλμυρό σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα Μετέωρα ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν κυρίαρχα του παιχνιδιού, αλλά και πάλι έχασαν πολλές ευκαιρίες όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος στο πρωτάθλημα.

Τελικά λυτρώθηκαν στο 93′ όταν ο Πολυζόπουλος που τόσο άτυχος είναι φέτος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και φυσικά η προσπάθεια της παραμονής θα συνεχιστεί ως το τελευταίο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε ένα παιχνίδι υπομονής κι από τις δύο ομάδες με τα Μετέωρα να έχουν τη μία και μόνη ευκαιρία που δημιουργήθηκε. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν έχοντας όμως πάντα εξασφαλισμένα τα νώτα τους κι έχασαν και πάλι πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες.

Η επιμονή τους και η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και σήμερα δικαιώθηκε έστω στις καθυστερήσεις. Ο Αλμυρός άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, έφτασε κοντά στο να πάρει την ισοπαλία, αλλά το κίνητρο από πλευράς γηπεδούχων ήταν μεγαλύτερο για τη νίκη και τελικά υπερίσχυσε.

Το φιλμ του αγώνα 21′ Σέντρα του Δάσσιου, κεφαλιά του Πολυζόπουλου, πέρασε μόλις άουτ. 51′ Σέντρα-σουτ του Λουκά, ο Ιωάννου δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή την μπάλα. 53′ Κόρνερ του Γεωργάκη, σουτ του Πολυζόπουλου, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυνόμενων, νέο σουτ του Ιωάννου σταμάτησε και πάλι στους αμυντικούς του Αλμυρού που ήταν πάνω στην γραμμή της εστίας. 56′ Ο Πολυζόπουλος, βγήκε τετ-α-τετ με τον Λέτσο, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμυρού απόκρουσε.

67′ Σέντρα του Δάσσιου, πλασέ του Πολυζόπουλου, από καλή θέση, πέρασε άουτ. 73′ Απευθείας φάουλ του Πολυζόπουλου, πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 74′ Σουτ του Δερμιτζάκη από καλή θέση, απόκρουσε ο Τοπουζλής.

79′ Προσπάθεια και σουτ του Βαγενά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τοπουζλής. 83′ Ο Γεωργάκης από κοντά πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. 86′ Σέντρα του Μπέτσα, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Πολυζόπουλο ο οποίος από πολύ κοντά πλάσαρε, αλλά ο Λέτσο απόκρουσε εξ’ επαφής σε κόρνερ. 87′ Σέντρα του Μπέτσα, ο Γεωργάκης αφύλαχτος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. 93′ Σέντρα του Δάσιου, η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Πλακιάς έκανε το σουτ, ο Πολυζόπουλος κέρδισε τη μπάλα και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Λέτσο διαμόρφωσε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Άψογη η διαιτησία του Λαθύρη της ΕΠΣ Φθιώτιδας όπως και των βοηθών του, Δόσκορη της ΕΠΣ Φθιώτιδας και Τσεκούρας της ΕΠΣ Φωκίδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μετέωρα: Τοπουζλής, Γεωργάκης (86′ Σαμούτης), Δάσσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτίκας (87′ Πλακιάς), Λουκάς (62′ Μπέτσας), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Τσιαντούλας (80′ Περέιρα), Ιωάννου.

Αλμυρός: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Καναβός, Βαγενάς (82′ Βουρδάκης), Ζαφειρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (65′ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (92′ Χαλάτσης), Ηλιόπουλος (90′ Στογιαννίδης).

Πηγή: Τρίκαλα Όλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This