Επιλογή Σελίδας


Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Προάστιο Καρδίτσας ο Πιερικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ τους Καρδιτσιώτες από γκολ του Τζάνη στο 15′. Για τον Πιερικό ισοφάρισε στο 62′ με απευθείας φάουλ ο Παπαδόπουλος. 

Οι γηπεδούχοι που παλεύουν για τη σωτηρία τους μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τον Πιερικό, ανοίγοντας το σκορ με τον Τζάνη αλλά στη συνέχεια οι Κατερινιώτες πήραν τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας τα αντίπαλα καρέ. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου επέβαλε τον ρυθμό της, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Παπαδόπουλο στο 62′, με το τελικό 1-1 να είναι “κολακευτικό” για τους Καρδιτσιώτες.

Πλέον, ο Πιερικός βρίσκεται στο +13 από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς, με 56 βαθμούς έναντι 43. Την ερχόμενη αγωνιστική, το πιερικό σύνολο υποδέχεται τον αδύναμο ΑΟ Ποταμιάς ενώ την Τετάρτη παίζει για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στον Θερμαϊκό Κορινού, στη ρεβάνς του 3-3.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Ο Τζάνης έκανε το κοντινό πλασέ αλλά ο Νίκιτς έδιωξε σε κόρνερ.
15′ ΓΚΟΛ! 1-0: Με δυνατό σουτ από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Γουναρίδη, κάνοντας το 1-0.
18′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την περιοχή και δεξιά, έδιωξε ο Σταυράκης.
28′ Ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Πιερικό, βγάζοντας κίτρινη κάρτα στον Ίτσιο, για “θέατρο”.
41′ Ο Σαχινίδης έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο Χάδιαρης έδιωξε με κεφαλιά προ του Μπενίσκου.

44′ Σουτ του Μπενίσκου από καλή θέση, έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σελλάνων.

46′ Μετά από σέντρα ο Μπενίσκος πρόλαβε την έξοδο του Σταυράκη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
55′ Πλασέ του Τζουμάκη από αριστερά, έδιωξε σε κόρνερ ο Γουναρίδης.
62′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στην αφύλακτη γωνία του Σταυράκη, κάνοντας το 1-1.
69′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό “παραθυράκι” του Σταυράκη.
87′ Ο Τζουμάκης έδωσε στον Τζάνη, αυτός έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, με τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς σε ένα σημείο που βρισκόταν ο Παπαδημητρίου, αυτός έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία αλλά απομακρύνθηκε από αμυντικό του Πιερικού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σ. Λεωνίδας με βοηθούς τους Κ. Λεωνίδα και Σταφυλά (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι, Τζανής, Χάιδαρης, Μπαλντάς, Τζέκος, Μπιτέλης, Καλφούντζος, Κοντός, Τζουμάκης, Τζάγκας.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας (81′ Τοπαλίδης), Νίκιτς, Γιαλαμίδης, Μακρής, Δεμηρτζόγλου (72′ Χαρτσιάς), Μπενίσκος (75′ Περογαμβράκης), Σαχινίδης, Ίτσιος (64′ Κριεμάντι), Παπαδόπουλος.

Με πληροφορίες και από karditsapress.gr


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This