Επιλογή Σελίδας



Το… όνειρο της παραμονής στη Γ’ Εθνική “σβήνει” για τον Δία Δίου, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Ηρακλή Λάρισας, για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου και πλέον έμεινε στο -7 από τη σωτηρία. Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μούξιου στο 28′, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 0-3 χάρη σε δυο τέρματα του Φώτου στο 77′ και στο 82′. Το μόνο που κατόρθωσε ο Δίας ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με πέναλτι του Μανίκα στο 87′.

Ο Δίας που προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο καθώς έπρεπε να αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Λιόλιο, Ευαγγελόπουλο και Αν. Παναγιωτίδη απέναντι σε μια από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος χάνοντας ευκαιρίες πριν (15′, Μαυρίδης – Παπαστεργίου) και μετά (30′, Μανίκας – Παπαστεργίου) το γκολ του Μούξιου στο 28′. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-1 διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους, δίνοντας χώρο στον Δία και ψάχνοντας να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση, “κλειδώνοντας” το “τρίποντο” με δυο γκολ του Φώτου στο 77′ και στο 82′, πριν διαμορφωθεί το τελικό 1-3 από την “άσπρη βούλα”.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Πιερίας είναι εκτός έδρας με τον Αλμυρό του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Σουτ του Τσαπατόρη, απέκρουσε ο Ζωγράφος
12 Σουτ του Γιαννακόπουλου, απέκρουσε ο Ζωγράφος.
15′ Σουτ του Μαυρίδη, απέκρουσε ο Σπηλιόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης το δυνατό σουτ του Παπαστεργίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
26′ Κεφαλιά του αφύλακτου Μούξιου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ.
28′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από λάθος του Καλουσίδη στο κέντρο, ο Γκιουρσάνης έφυγε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μούξιο που από κοντά έκανε το 0-1.
30′ Σουτ του Μανίκα από πλάγια, έδιωξε ο Σπηλιόπουλος και στη συνέχεια η κεφαλιά του Παπαστεργίου έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

47′ Κεφαλιά του Παγωνίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ Πολύ δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου, απέκρουσε ο Ζωγράφος.
58′ Σουτ του Γκιουρσανή, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε ο Ζωγράφος.
63′ Κοντινό σουτ του Μούξιου έδιωξε με τα πόδια ο Ζωγράφος.
65′ Ο Τσαπατόρης εξ επαφής έκανε το πλασέ, όμως ο Ζωγράφος απέκρουσε.
77′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Φώτος με σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ζωγράφου, για να γίνει το 0-2.
82′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Γκιουρσάνης τροφοδότησε τον Φώτο, σε αντεπίθεση, κι αυτός από κοντά με πλασέ “έγραψε” το 0-3.
87′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Μανίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1-3 για τον Δία. Το πέναλτι κέρδισε ο Νίκου που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Τασιόπουλος με α’ βοηθό τον Αναστασίου και β’ βοηθό τον Σαμαρά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Παπαστεργίου (46′ Παγωνίδης), Παπαγιαννόπουλος, Σαφέτης (46′ Καραθάνος), Μαυρίδης, Καλουσίδης (60′ Καλαμπάκας), Νάκας (83′ Τσουρέκας), Μανίκας.
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου (64’ Μπαλαμώτης), Γιαννακόπουλος, Σκαφίδας, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Τσαπατόρης (72’ Ζαφειρίου), Μανιώτης, Μουξιός, Παπαδάκος (75’ Φώτος), Γκιουρσάνης.


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This