Επιλογή Σελίδας


Στην Αταλάντη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/3) ο Ατρόμητος Παλαμά, για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Οι “πράσινοι” παίζοντας αρκετά καλά, κράτησαν το μηδέν για ένα ημίχρονο, προηγήθηκαν στο 59′ με τον Κατσιγιάννη Τ., όμως στο φινάλε “λύγισαν” γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1.

Άλλωστε, έπαιζαν κόντρα σε έναν αντίπαλο που “καιγόταν” για το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και στο 17′ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν σε προσπάθεια του Χαϊκάλη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κούτσικου.

Παρά την πίεση που άσκησε η Αταλάντη, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.

Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο, καθώς στο 59′ έκανε το 0-1 με τον Κατσιγιάννη Τ. ο οποίος έφτασε τα 7 τέρματα και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Η ομάδα της Φθιώτιδας αντέδρασε άμεσα καθώς στο 63′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ του Πάππου.

Μάλιστα στο 68′ ο Δουβάρας σκόραρε για το 2-1, φέρνοντας γρήγορα τούμπα το ματς.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να κρατούν το 2-1 μέχρι τη λήξη παίρνοντας τη νίκη.

Ήταν μια ήττα που δεν κόστισε στον Παλαμιώτικο σύλλογο καθώς με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη θέλει μόλις έναν βαθμό στις τρεις “στροφές” που απομένουν για να “κλειδώσει” και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις:

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας Δ., Λυτάκης, Μαυρόπουλος, Κουτσούμπας (15′ Πάππος), Δήμος (67′ Λαμπρόπουλος), Κωστίκας, Δουβάρας, Μαλισσόβας Κ. (90’+1′ Αργυρίου), Χαϊκάλης.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Λιάπης (78′ Γεωργίου), Οικονόμου Χρ., Οικονόμου Γ. (72′ Ζάρρας), Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Τ., Βαγγελάκος, Κόκκινος (57′ Ζάγκος), Αλεξόπουλος (56′ Κατσιγιάννης Σ.), Μπαντής, Εκίζογλου.

Πηγή: Καρδίτσα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This