Επιλογή Σελίδας


Στο -2 από τη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η ΑΕ Καρίτσας η οποία, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επικράτησε στο Λιτόχωρο με το “φτωχό” 1-0 του Διγενή Νεοχωρίου, χάρη σε γκολ του Γκίκα στο 15′ και έφτασε τους 41 βαθμούς έναντι 43 βαθμών του Θησέα Αγριάς. Ο Διγενής έμεινε στους 22 βαθμούς και μετά τα σημερινά αποτελέσματα υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου επικράτησαν κατά κράτος των Τρικαλινών, δημιουργώντας και χάνοντας σωρεία ευκαιριών με τους Αλεξίου, Κυρτέγο, Γκίκα και Παπαϊωάννου. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες από το 2′ έως το 4′ με τον Αλεξίου ενώ η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και μετά το 1-0 του Γκίκα στο 15′. Μάλιστα, στη φάση του γκολ της ΑΕ Καρίτσας, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι μετά από σουτ του Κυρτέγου για να καταλήξει στον Γκίκα που την έστειλε στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι και στο 20′, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, το… σκηνικό προηγούμενων αγώνων δεν επαναλήφθηκε και η ΑΕ Καρίτσας κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το προβάδισμα παρότι οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κατά διαστήματα πήραν την κατοχή. Δεν μπόρεσαν όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τα καρέ του Γαλάνη, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τέλος. Πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων προς την αντίπαλη εστία ήταν αυτό του Μανώλη στο 67′, με το “συγκρότημα” του Απόστολου Στύλου να κάνει διαχείριση του προβαδίσματος, απειλώντας για ένα δεύτερο γκολ με σουτ του Παπαϊωάννου στο 59′ και στο 68′. Το δεύτερο γκολ δεν ήλθε ποτέ, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, η ομάδα της Πιερίας έχει την ευκαιρία να “σκαρφαλώσει” στη δεύτερη θέση καθώς την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Θησέα εκτός έδρας και με νίκη θα τον ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Μπέκα (Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαζαρίδης, Οικονόμου, Τροΐρης, Γκίκας, Κυρτέγος (85′ Κυπαρίσσης), Παπαϊωάννου (90′ Μητράκας), Αλεξίου (75′ Δημητρουλόπουλος).
Διγενής Νεοχωρίου (Σπύρος Ευαγγέλου): Ράπτης, Μακρής, Σιαμέκος, Τσιγαρίδας, Γκαντιάς, Αυγουστάτος, Μανώλης, Θ. Αλεξίου, Διβανές, Κοντογεώργος, Δ. Αλεξίου (56′ Λαγκαδινός).


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This