Επιλογή Σελίδας


Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Ακαδημίας Πλαταμώνα με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Πόντιοι παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, έχουν όμως πλέον “συγκάτοικο” την Αναγέννηση Κολινδρού. Όσο για την Ακαδημία, έφτασε τους 40 βαθμούς, παραμένοντας στην 5η θέση και απέχει τρεις βαθμούς από την προνομιούχο τετράδα.

Το θέαμα ήταν πολύ μέτριο, με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. “Όλα τα τα λεφτά” ήταν το φινάλε της αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Ζωής να κάνει το 0-1 στο 86′ με προβολή του Δεληγιάννη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά.

Η Ακαδημία έφτασε στην ισοφάριση στο 90′ όταν Ταντής έγινε κάτοχος της μπάλας με κάθετη πάσα και από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή σούταρε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας, Ν. Κατέλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Μαυρογιώργη και την Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης (62′ Ελέζι), Κάκαλος, Μιχωλός, Μπατζέλας, Παυλίδης, Διττόπουλος (88′ Αγοραστός), Δ. Κατέλας, Ταντής, Χούτας (72′ Ζηνέλης), Ν. Κατέλας.
ΠΑΕ Ποντίων ΚΑτερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Ι. Ρίζος, Λαμπίρης, Δεληγιάννης, Κυλώνης, Καρατζόγλου (64′ Ι. Ξυδούς), Τσενικλής, Η. Ρίζος (64′ Σιδηρόπουλος), Ιωσηφίδης (77′ Ξυδούς), Μαργαρίτης (83′ Τουλίκας), Αδαμόπουλος.


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This