Επιλογή Σελίδας


Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, ισόβαθμη με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, ανέβηκε η Αναγέννηση Κολινδρού, κερδίζοντας με 4-0 τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 5η Ακαδημία Πλαταμώνα ενώ ο Πιερικός Αστήρ έμεινε στη 10η θέση και τους 23 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ηλία Μποταΐτη ήταν ο Ματζουράκης που σκόραρε τρεις φορές.

Το 0-1 έγινε στο 6′ με πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παρδάλη και προσωρινό απόκρουση του Οκουτσόγλου.

Στο 38′ Χνούδας και Κοσμίδης συνδυάστηκαν όμορφα, με τον τελευταίο να δίνει στον Ματζουράκη που “έγραψε” το 0-2 με πλασέ.

Στο 60′ ο Παρδάλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Οκουτσόγλου.

Στο 68′ ο Παρδάλης σέντραρε και ο Ματζουράκης “σφράγισε” τη νίκη για τους Κολινδρινούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Θεοδώρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Λαράκου, Τζιάμας (60′ Βασιλειάδης), Μουρατίδης (53′ Χαρεϊσβίλι), Παγωνίδης, Μπαράς (70′ Αραβίδης), Γκούτζας, Γκουνέλας, Χρυσόπουλος, Κατσούλης.
Αναγέννηση Κολινδρού: Σεμιτσίδης, Μπιλιαδέρης (35′ Σεραφειμίδης), Αβραάμ, Κοσμίδης, Σκέντος (70′ Κακάνης), Χνούδας, Δ. Ανδρεάκος, Μπουρανής, Αντ. Ανδρεάκος (65′ Πασχόπουλος), Παρδάλης, Ματζουράκης (70′ Νταμπώσης).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This