Επιλογή Σελίδας


Στο -5 μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Βατανιακός, ο οποίος στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κέρδισε με το ευρύ 4-1 τον Θερμαϊκό στον Κορινό, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής. Οι Βατανιώτες έφτασαν τους 56 βαθμούς έναντι 61 των Κεραμιδιωτών ενώ ο Θερμαϊκός έμεινε στους 37 και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την τετράδα των πλέι οφ και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πιερικό, την προσεχή Τετάρτη στο Α’ ΔΑΚ, στη ρεβάνς του 3-3 του α’ αγώνα.

Το 0-1 έγινε στο 34′ όταν ο Μυρτολλάρι εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή του Θερμαϊκού μετά από σέντρα του Καπετάνου και νίκησε τον Βασιλειάδη με σουτ.

Στο 44′ ο Αντωνιάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Θερμαϊκός υποχρεώθηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες.

Στο 63′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Μυρτολλάρι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 66′ ο Σταύρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2.

Στο 75′ ο Καπετάνος έδιωξε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Τσιώμη που την έδωσε στον Κατσαρό, ο οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Θερμαϊκός μείωσε σε 1-3 με γκολ του Πολυχρονιάδη στο 84′.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 90’+ με πλασέ του Κατσάρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη.

Μετά το τέλος του αγώνα είδε την κόκκινη κάρτα ο Α. Τσικαδέρης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουκουβίτη, Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Σκαμπαρδώνης (6Ο’ Β. Ταγκαλίδης), Πολυχρονιάδης, Α. Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Κ. Καραμανώλας, Πολυτίδης (77′ Χ. Κατσούλης), Καραχαλίδης, Μυστρίδης, Τζουκάν (33′ Α. Κατσούλης).
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Τσιάμης, Κραγιόπουλος, Τσαγκαράκης (78′ Μότσιας), Τσιώμης, Καπετάνος (76′ Α. Τσικαδέρης), Ποτουρίδης, Σταύρε (71′ Κατσάρας), Μυρτολλάρι, Καμπερίδης (78′ Λάιος).


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This