Επιλογή Σελίδας


Νίκη που τον κρατά “ζωντανό” στην “κούρσα” της παραμονής πέτυχε ο Άρης Κοκκινοπλιτών επί της ουραγού Αναγέννησης Σβορώνου, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Άρη έφτασε τους 17 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον 11ο Εθνικό Κατερίνης στους 3 βαθμούς, όμως μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Δία Δίου από τη Γ’ Εθνική, σωτηρία χαρίζει η 10η θέση του πίνακα, εκεί όπου βρίσκεται ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη με 23. Η Αναγέννηση που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣ Πιερίας έμεινε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς.

Το 0-1 έγινε στο 38′ με διαγώνιο σουτ του Τοπάλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 40′ ο Κυπαρίσσης, σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους “έγραψε” με πλασέ το 0-2.

Οι Σβορωνιώτες μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Κατή στο 67′.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 69′ όταν ο Μπαλαούρας βρέθηκε τετ α τετ με τον Δούλια και τον πλάσαρε επιτυχημένα.

Στο 81′ ο Μαργαρίτης της Αναγέννησης Σβορώνου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Χ. Παπαδόπουλο και την Λέφα.

Με τη λήξη του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Κ. Τριανταφύλλου που είχε γίνει αλλαγή, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, βγαίνοντας εκτός ελέγχου, ενώ την ίδια στιγμή, παράγοντας των γηπεδούχων καταφέρθηκε με αισχρές εκφράσεις εναντίον της β’ βοηθού. Αμφότερες οι συμπεριφορές καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν. Γ. Στεφανίδης, Κ. Τριανταφύλλου (39′ Κατής), Σιγανός, Αμπατζίδης, Γούτσιος (46′ Γ. Τριανταφύλλου), Νέτσικας (61′ Ν.Χ. Στεφανίδης), Παπαζήσης, Μπουρονίκος, Σαρρής (61′ Πόδας), Μαργαρίτης.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Καλαϊτζής, Μάλα, Παπαδόπουλος (89′ Ξενιώτης), Δημάσης, Ρογκότης, Σταματέλος, Μπαλαούρας, Τοπάλης, Κυπαρίσσης, Ζιάκας, Παμλίδης (75′ Σαμαράς).


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This