Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια με 69-80, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Βαφύρας.

Το κείμενο:

“Δεν κατάφερε και σήμερα η ομάδα των ανδρών μας να κερδίσει τον εντός έδρας αγώνα της, απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Το τελικό σκορ 69 – 80 είναι εν κατακλείδι δίκαιο, αν και το αποτέλεσμα έκρινε τελικά η δεύτερη περίοδος του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι αρκετά μουδιασμένες  και στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίχτηκε ιδιαίτερα καλό μπάσκετ, με τους παίκτες να δείχνουν «κρύοι». Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες μας να καταφέρουν να το τελειώσουν προηγούμενοι με σκορ 17-14.

Δυστυχώς όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν είχε την ίδια συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού και κατάφεραν να παίξουν καλύτερο μπάσκετ από τους παίκτες μας. Τα πολλά λάθη και οι βεβιασμένες προσπάθειες του Βαφύρα μας, έδωσαν το δικαίωμα στον ΓΑΣ να πατήσει το γκάζι και να καταφέρει να κερδίσει το δεκάλεπτο με σκορ 9-19. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 26-33.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες μας να εξακολουθούν να δείχνουν πως το βράδυ δεν ήταν δικό τους. Κάπου εκεί στο 5ο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου, ο κόουτς Σαραπτσής έριξε στο παρκέ τις «ειδικές δυνάμεις». Ναι, ο χαρακτηρισμός είναι είναι εντός εισαγωγικών, αλλά οι πιτσιρικάδες του παιδικού που μπήκαν στο γήπεδο, σαν τέτοιες αγωνίστηκαν. Και δεν το κρύβουμε τους καμαρώσαμε. Κατά την είσοδό τους η διαφορά ήταν στους 15 πόντους. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε, έφτασε στα κόκκινα, με τους μικρούς μας να δίνουν το σύνθημα. Όχι, στο τέλος δεν ήρθε η νίκη, αλλά αυτό που βλέπαμε πλέον ήταν άλλο πράγμα. Το επί μέρους σκορ όλου του δευτέρου ημιχρόνου ήταν 43-47 και το τελικό αποτέλεσμα έλεγε 69-80. Οι μικροί μας πήραν τα εύσημα ακόμα και από τον κόουτς Τσάτσα του ΓΑΣ που στο τέλος του παιχνιδιού είπε: «Εντυπωσιάστηκα από το πάθος των μικρών του Βαφύρα».

Φαίνεται πως οι μικροί μας ετοιμάζονται δυναμικά για την νέα σελίδα του Βαφύρα μας. Έρχονται για να γράψουν τις δικές τους φράσεις στην σελίδα αυτή. Και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε στο μέλλον. Μπράβο παιδιά. Μπράβο και στους υπόλοιπους παίκτες μας που προσπάθησαν και σήμερα, που δεν έχουν εγκαταλείψει και είναι εκεί προσπαθώντας να τελειώσουν με αξιοπρέπεια την σεζόν.

Διαιτητές: Τοπαλίδης – Φελεκίδης.

Δεκάλεπτα: 17-14, 26-33, 46-54, 69-80.

Βαφύρας (Σαραπτσής): Ζιώγας 9 (2), Τζιόλης, Ευαγγελόπουλος 18 (1), Γερονάτσιος 3 (1), Μπατζάκης 1, Λαγαμτζής 2, Ντακαρέλας 10 (1), Γερομιχαλός 9 (3), Στεφανίδης 15 (1), Παπακώστας, Ασλανίδης 2.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Τσάτσας): Οικονομόπουλος, Πουαρίδης, Χρυσικός 3 (1), Μπαλτάς, Παντοφλίδης 17 (1), Παπαδόπουλος 21 (6), Παπαγερίδης 4, Καράκας 26 (1), Πρόϊος, Μουλγκέτσι 2, Πάππου 7″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This