Επιλογή Σελίδας



Ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς.

Η ανακοίνωση:

“Ας γίνουμε γραφικοί άλλη μια φορά, η πρώτη φέτος μιας και η υπομονή εξαντλήθηκε και να φωνάξουμε για την διαιτησία.

Στο κλειστό γήπεδο Πύρρος Δήμας του Λιτοχώρου σήμερα γέλασε και το ποικιλόχρωμον ερίφιο, λαϊκιστί και το παρδαλό κατσίκι…

Όταν ο κάθε τυχαίος και τυχάρπαστος διαιτητάκος νομίζει ότι είναι ο άρχων του αγώνα και σφυρίζει κυριολεκτικά ότι του καπνίσει.

Έτσι λοιπόν για να μην μακρηγορούμε είδαμε ανύπαρκτες επαφές να σφυρίζονται φάουλ, απανωτές τεχνικές ποινές και το μαύρο να γίνεται άσπρο.

Έτσι λοιπόν είδαμε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ αφού μόνο σε αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ συνέβει αυτό, σε 18 λεπτά αγώνα η αντίπαλος ομάδα δεν είχε ούτε ένα φάουλ κατά της και τελείωσε το ημίχρονο με 3 φάουλ, αφού άρχισαν να ανεβαίνουν τα αίματα.

Το ότι σε κανένα δεκάλεπτο η αντίπαλος ομάδα δεν ξεπέρασε τα 5 ομαδικά, μας ξεπερνά και το αφήνουμε ασχολίαστο έτσι και αλλιώς φέτος οι αντίπαλες ομάδες που έχουν έρθει στο Λιτόχωρο με αποστολές 6 και 7 παιχτών διακωμωδώντας έτσι και το άθλημα, τυγχάνουν και τον σεβασμό της διαιτησίας, αφού δεν ξεπερνούν τα 10 με 12 ομαδικά φάουλ.

Υπόψιν η ομάδα της Αξιούπολης σήμερα εκτέλεσε πάνω από 25 βολές.

Έτσι η ήττα μας με 47 – 54 για μας θεωρείται πλασματική όπως και κάνα δυο -τρεις ακόμα στη σεζόν έως τώρα.

Εγώ προσωπικά διαμήνυσα στον κύριο (χαχαχα τώρα γελάμε ) αυτόν να δηλώσει κώλυμα στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, και ο τυχόν ορισμός του ξανά σε παιχνίδι της ομάδας μας θα θεωρηθεί casus belli.

Υ.Γ 1 Έχουμε θαυμάσει και τα κατορθώματα του και στο πρωτάθλημα pro – mini που συμμετέχει η ομάδα μας.

Υ.Γ 2 Ο κάθε Λαμόνικα της Euroleague θεωρείται γατάκι μπροστά στον δικό μας διαιτητή.

Υ.Γ 3 Καληνύχτα στον όμορφο και πλασμένο αγγελικά κόσμο του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Μακεδονίας..

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This