Επιλογή Σελίδας



Σε μία κίνηση αμέριστης συμπαράστασης προς τον Δημήτρη Λαπατούρα προχώρησαν οι συμπαίκτες του και η Διοίκηση του ΓΑΣ Μελίκης.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οι παίκτες του ΓΑΣ Μελίκης θα φορούν στο ζέσταμα πριν τους αγώνες τη φανέλα με τον αριθμό και το όνομα του Δημήτρη Λαπατούρα, αθλητή της ομάδας ο οποίος περίπου 8 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό, έπεσε άτσαλα στο παρκέ, με συνέπεια να χτυπήσει σοβαρά στο γόνατο, αλλά και να υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Η ανακοίνωση:

“Από σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες της ομάδας της καρδιάς μας θα φορούν στο ζέσταμα τη φανέλα με τον αριθμό και το όνομα του αθλητή μας που η… αθλητική μοίρα του επιφύλασσε μια άτυχη στιγμή κι έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Η κίνηση αυτή γίνεται ως ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης και μεγάλης εκτίμησης στο πρόσωπο του άτυχου αθλητή μας!!! Δημήτρη όλη η διοίκηση, οι παίκτες, ο κόουτς, οι φίλαθλοι της ομάδας μας αλλά και όλης της μπασκετικής κοινότητας είμαστε μαζί σου και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεσαι και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους!”

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This