Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από τον ΓΑΣ Μελίκης με 86-73, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο ΦΟ Αριδαίας.

Το κείμενο:

“Αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και ιώσεις η ομάδα μας, γνώρισε φυσιολογικά την ήττα στη Μελίκη με 86-73, από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Παρά τις πολλές απουσίες, οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη έκαναν φιλότιμη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να μείνουν κοντά στο σκορ αλλά με την εμπειρία και την ευστοχία τους οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια διαφορά ασφαλείας σε όλο το ματς.

Ακόμα και στο τρίτο δεκάλεπτο, που η διαφορά μειώθηκε στους έξι πόντους, η Μελίκη βρήκε τις λύσεις για να καθαρίσει γρήγορα τον αγώνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Δεκάλεπτα: 33-21, 50-34, 69-52, 86-73

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Διαιτητές: Δέλλας – Κωνσταντινέλης

ΓΑΣ Μελίκη (Ασλανίδης): Λιόλιος 27 (5), Στοϊτσης 23 (3), Ντόβας, Μαγαλιός 2, Πεϊμανίδης 3 (1), Ρογγότης 2, Εσερπόγλου, Παπαδόπουλος 2, Λέφας 1, Ημερίδης 26 (1).

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Κανονίδης, Αμπάρης 2, Θωμαΐδης, Πέτκος 11 (3), Πετρούδης 4, Στρέπκος, Παντής, Πονόπουλος, Γεωργάκης 10, Μακρόπουλος 29 (4), Παουλεάνου 15 (1), Κληντσάρης 2″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This