Επιλογή Σελίδας

Ένα αγνώριστος Αιγινιακός, με πολλά λάθη στην άμυνα, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-3 από τον Αναγέννηση Καρδίτσας στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για την 5η αγωνιστική της Football League και έχασε έδαφος στη “μάχη” της παραμονής. Η ομάδα της Πιερίας, στη χειρότερη παρουσία της ως τώρα στη φετινή σεζόν, βρέθηκε να “κυνηγάει” στο σκορ μόλις από το 1′ όταν ο Τσιλούλης έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 74′ “ζευγάρωσε” τα τέρματα της Αναγέννησης και ο Μπλέντι στο 80 “σφράγισε” το “τρίποντο” για τους Θεσσαλούς.
Ο Αιγινιακός δεν είχε πάθος και δύναμη, στοιχεία που φανέρωσε σε προηγούμενες φετινές του αναμετρήσεις και ήταν ανεξήγητα κακός δημιουργώντας ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές για τα αντίπαλα “καρέ”, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά και να τον στέλνει μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε από το Σάββα Αχλατλή, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
1′ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Τσιλούλης έφυγε από δεξιά, πέρασε τον Γιαζιτζόγλου και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, ο Τόλιος βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Αιγινιακού για να γίνει το 0-1.
22′ Ο Γκατζολάρι έβγαλε ωραία μπαλιά στο Φασίδη, αυτός πέρασε από όλους και έβγαλε τη σέντρα, έδιωξαν όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
50′ Ο Ντάνκουα μετά από λάθος της άμυνας μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Τόλιος.
53′ Ο Μπλέντι έφυγε από τα αριστερά και έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.
58′ Καλή στιγμή για τον Αιγινιακό, όταν ο Γκατζολάρι από δεξιά έδωσε στον Ζκούρι, όμως αυτός “έπιασε αέρα”, ενώ βρισκόταν μόνος του με τον Πρίφτη.
74′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Μπλέντι έκανε την κάθετη πάσα στον Τσιλούλη, οι αμυντικοί του Αιγινιακού σταμάτησαν για οφσάιντ, όμως ο Τσιλούλης βρισκόταν σε κανονική θέση και με σουτ έκανε το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
80′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από σέντρα του Ντιατά ο Μπλέντι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (79′ Καρακώστας), Πασαλίδης, Πατράλης, Γκατζολάρι (60′ Μουκίδης), Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρι (60′ Ρανγκέλοφ), Φασίδης
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Τζέλλος (46′ Ντιατά), Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης (79′ Υφαντής), Μπιτέλης, Ντανκουά (65′ Τσόπελας).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This