Επιλογή ΣελίδαςΟ πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιρικού παράγοντα, επίτιμου προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών υπηρέτησε ως παράγοντας του Ολυμπιακού τον αθλητισμό, για πάνω από μισό αιώνα. Εισήλθε στα αθλητικά δρώμενα το 1963 ως μέλος του τμήματος κολύμβησης και από το 1970 ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Στα χρόνια που ακολούθησαν εξελέγη σε διάφορα πόστα, όπως αυτά του ταμία, γενικού αρχηγού και α΄ αντιπροέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το 1980 έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο οποίο παρέμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1990. Στην ομοσπονδία διετέλεσε αντιπρόεδρος, ταμίας, μέλος της τεχνικής επιτροπής και έφορος Εθνικών Ομάδων.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Γενικός Γραμματέας της ΔΕΚΑΒ και από το 1991 -για 18 χρόνια και 6 συνεχόμενες θητείες- ήταν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Διετέλεσε ακόμη πρόεδρος του ΤΑΑ (Πετοσφαίριση Ανδρών), ενώ ήταν επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και μέχρι το 2009 μέλος και της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το 2008 η Γενική Συνέλευση τον ανακήρυξε ομόφωνα επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού ΣΦΠ, ιδιότητα με την οποία μετείχε και σε επόμενες διοικήσεις.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This