Επιλογή Σελίδας



Με νίκες για την νεοσύστατη Ομάδα Μπριτζ Κατερίνης Όλυμπος έκλεισε η 2η ημερίδα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ζευγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε (08/03/2020) στη Βέροια.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κατερινιώτες αθλητές Ηλίας Αντωνιάδης και Νίκος Κατσαβριάς ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβαν και πάλι αθλητές από την πόλη μας και συγκεκριμένα ο Φωκίων Κωνσταντίνου με τον Μιχάλη Κωτούλα.

Στη γενική κατάταξη, εκτός από τις δύο πρώτες θέσεις, οι αθλητές της Ομάδας Μπριτζ Κατερίνης Όλυμπος κατέλαβαν την πέμπτη θέση με τους Σωτήρη Καλομενίδη και Σοφία Γιώτα, την ένατη θέση με τους Σωτήρη Μανδραλή και Αντώνη Χατζηκοσμά και την εικοστή με τους Έλενα Τζιάτζιου και Στέλιο Σόρμα.

britz

Η αποστολή της Κατερίνης συμμετείχε με 5 ζευγάρια αθλητών σε συνολικά 23 συμμετοχών του πρωταθλήματος από Θεσσαλονίκη, Βέροια και Πτολεμαΐδα.

Επόμενος σταθμός, η 3η Ημερίδα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ζευγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στην Κατερίνη, στο χώρο του Καπνικού Σταθμού και αποτελεί το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Μπριτζ που φιλοξενεί η πόλη μας!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This