Επιλογή Σελίδας



Σε μία προσωπική εξομολόγηση, σχετικά με την αμφισβήτηση που δέχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και σε μία εξωτερίκευση της δύναμης που κρύβει μέσα της και που αντλεί μέσα από τον αθλητισμό, προέβη η  Ελισάβετ Πεσιρίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού της, την αμφισβήτηση που δέχθηκε για το κατά πόσο θα συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο που μας είχε συνηθίσει και κλείνοντας δηλώνει ότι “γύρισε η καλύτερη έκδοση της Ελισάβετ”.

Αναλυτικά:

“Μετά από πολλά χρονιά πρωταθλητισμού ήρθε και ένας σοβαρός τραυματισμός, κάτι που είναι αναμενόμενο όταν ρισκάρεις καθημερινά.

Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι το μετέπειτα… Εξ αρχής γνώριζα ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι αρκετά δύσκολος αλλά και χρονοβόρος!

Εκείνο που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό είναι η ψυχολογική κατάσταση στην οποία έφτασα.

Ξαφνικά κάποιοι αμφέβαλλαν για μένα “Αυτή πάει ξεχάστε τη, δεν θα ξανατρέξει” “Δυο χρονιά θα ταλαιπωρείται και θα τα παρατήσει μετά, σίγουρα”.

Έβλεπα ότι περνάνε οι μήνες και εγώ δεν γινόμουν η Ελισάβετ που γνώριζα τόσα χρόνια.

Έφτασα στον πάτο δεν θα πω ψέματα, αλλά μόλις ακούμπησα εκεί γύρισε η καλύτερη έκδοση της Ελισάβετ και υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με αμφισβητήσει και σε τίποτα να μου κόψει την φορά που έχω πάρει, γιατί έχω περάσει χιλιάδες εμπόδια στην κυριολεξία!

1 χρόνο μετά και είμαι ήδη σε τροχιά πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

FASTER THAN DOUBT.
What’s your #FasterThan?”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This